Vier de Week mee en hang zelf de slinger op

Laserbeest letters snijden

Heb je je als deelnemer aangemeld voor De Week van de Circulaire Economie? Dan ontvang je binnenkort de duurzame slinger van onze partner Laserbeest, een creatieve fabriek en ontwerpstudio voor lasersnijden en graveren.

Deze slinger is gemaakt van materiaal uit de ‘oogstkamer’ van Laserbeest. In de kamer bewaren zij bruikbaar restmateriaal voor uiteenlopende nieuwe projecten. Onder meer kinderdagverblijven en scholen maken ook dankbaar gebruik van deze materiaalstromen, omdat er vaak de leukste vormen overblijven.

Zelf de slinger ophangen

Heb je de slinger inmiddels ontvangen? Hang hem op een opvallende plek op kantoor, in je studio of in je winkel en laat zien dat deelneemt aan de Week. Maak het ook zichtbaar aan de buitenwereld door het te delen op Instagram met #CirculaireEconomie. Dan maken wij er vanuit de Week een mooie verzameling van.

Over Laserbeest

Laserbeest is een creatieve fabriek en ontwerpstudio voor lasersnijden en graveren. Zij willen de huidige en de nieuwe generatie inspireren met de mogelijkheden van lasersnijden en graveren. Laserbeest levert complete producties waarbij ontwerpen worden omgezet in een product met behulp van lasersnijden en graveren.

Lokaal netwerk

Laserbeest werkt samen met tientallen lokale leveranciers en bedrijven in de maakindustrie. Liefst met bedrijven waar passie voor het vak en de hoogste kwaliteit centraal staat.

Laserbeest