Uitnodiging gesprek: Een inspirerende (circulaire) werkplaats en bouwmaterialen winkel in Amersfoort

Samen brainstormen over de opzet van een grote circulaire bouwmarkt en werkplaats.

Als adviseur wissel ik graag het gebruik van mijn hoofd af met het werken met mijn handen. Een uitdaging hierbij vind ik om zo veel mogelijk tweedehands materialen te gebruiken. In Amersfoort mis ik echter een goede plek om hieraan te komen. Jaloers ben ik op vrienden die in Utrecht wonen. Die hebben Buurman. En daar kan je niet alleen bouwmaterialen krijgen, maar ook leuke workshops volgen!

Mis jij ook zo’n concept als Buurman in Amersfoort?
Een ruime inspirerende (circulaire) bouwmaterialenwinkel waar diverse ondernemers zich bundelen en waar je bouwinspiratie op kan doen? Heb je creatieve, ondernemende ideeën die zo’n plek nodig hebben om tot uiting te kunnen komen?

Ik ben op zoek naar medestanders!

Tijdens de week van de Circulaire Economie (11 t/m 15 maart) ben ik aanwezig bij de bijeenkomst van Sustar: ‘Van circulaire kans naar circulaire Waardepropositie’. Na deze bijeenkomst ga ik graag met mensen in gesprek die een inspirerende (circulaire) werkplaats en bouwmaterialen winkel in Amersfoort wel zouden zien zitten. Waar dit toe leidt weet ik niet, ik kan alleen zeggen wat ik hoop en dat is: Amersfoorters treffen die wel zin hebben in een circulair, sociaal en creatief avontuur. We hebben al een mooie kleinschalige circulaire stadswerkplaats, maar een groter broertje met extra opslagcapaciteit en wat schaalvergroting zou gaaf zijn toch?

Ben je er bij? Laat me weten door je aan te melden voor het evenement.

Kan je er niet bij zijn maar wil je wel verder praten hierover? Stuur me een mailtje: m.v.wickeren@gmail.com

 

Praktische informatie

Donderdag 14 maart 16.00 uur
Circulaire Stadswerkplaats Amersfoort, Miereveldstraat 72
Mailen naar: m.v.wickeren@gmail.com
Plek voor 25 mensen

Contact

Michiel van Wickeren
m.v.wickeren@gmail.com

Logo Week van de Circulaire Economie
Logo Week van de Circulaire Economie

Meer weten over Circulaire Stadswerkplaats Amersfoort

Bij de Circulaire Stadswerkplaats Amersfoort vinden we het belangrijk dat we beter en zuiniger omgaan met onze grondstoffen. Daarom maken we producten op maat van hergebruikt en duurzaam geproduceerd materiaal. Daarnaast organiseren en faciliteren we lezingen en workshops voor bedrijven, particulieren en scholen. We hopen hiermee een voorbeeldfunctie te hebben en mensen te inspireren om verantwoordelijker om te gaan met grondstoffen.

Bekijk meer evenementen