How circular is cultivated meat and milk made from plants?

Get ready to debate and rethink the future of food - because the next big innovation might just be on your plate!

Fontys

Ever wondered if cultivated meat and plant-based milk are truly sustainable – or just a hype? In this interactive workshop, we’’ll dive into their circular potential, from repurposing brewery waste to turning plants into dairy-like drinks, all while keeping an eye on business opportunities and challenges.

By: Sonja Floto-Stammen, docentonderzoeker, Fontys Hogeschool

Praktische informatie

πŸ“ Datum & Locatie: Donderdag 20 maart 10:00-11:00, Fontys Hogeschool, Rachelsmolen 1, R3, Inspiration Center Eindhoven.
Language: English
Aanmelden via deze link

Heb je nog vragen?

Dymphy Maessen-Kilci
d.maessenkilci@fontys.nl

Meer weten over Fontys

Binnen het thema Duurzaamheid en Circulariteit is Fontys op allerlei niveaus bezig met dit vraagstuk, waarbij de nadruk ligt op het streven naar een circulaire economie. Circulariteit is een belangrijke voorwaarde om onze aarde – duurzaam – leefbaar te houden. Binnen Fontys is men op veel verschillende plekken bezig met duurzaamheid en circulariteit. Denk bijvoorbeeld aan het lectoraat Circulaire Transitie of het Center of Expertise for Sustainable & Circular Transitions.

 

Bekijk meer evenementen