Businessborrel Circulair Ondernemen, de parels van Haarlem

Terugblik Week vd Circulaire Economie en inspiratie van circulair ondernemers

Circulair ondernemen is ondernemen waarbij geen afval bestaat en je grondstoffen steeds opnieuw gebruikt. Met circulair ondernemen kun je ook je kosten verlagen en innovatie aanjagen.

Op 11 tot en met 15 maart tijdens de Week van de Circulaire Economie kun je in heel Nederland bij circulaire organisaties, bedrijven en hubs door het hele land kennis en inspiratie opdoen over circulair ondernemen. Er zijn kennissessies, talkshows, kookworkshops, fietstochten om een kijkje in de keuken te nemen bij koplopers en nog veel meer

Ook in Haarlem groeit het aantal circulaire ondernemers en initiatieven. Veel maakbedrijven bundelen hun krachten en vormen een community op de inspirerende plek Maak Haarlem. Door te leren van elkaars ervaringen, best practices, innovaties (kruisbestuiving) en door samen te werken kan de maakindustrie sneller innoveren en circulair worden.

Op vrijdag 15 maart blikt SO Business in samenwerking met Maak Haarlem terug op de Week van de Circulaire Economie. Aan het woord komen Christina van Lammeren, beleidsadviseur circulaire economie van de gemeente Haarlem en een aantal Haarlemse ondernemers.

Programma
16.30 uur: Inloop
17.00 uur: Welkom door SO Business
17.05 uur: Terugblik op de Week van de Circulaire Economie. Wat gebeurde er in het land en in Haarlem? Door Christina van Lammeren, beleidsadviseur circulaire economie van de gemeente Haarlem
17.20 uur: Interview met twee Haarlemse ondernemers met prachtige circulaire ondernemingen
18.00 uur: Borrel
19.15 uur: Einde

Praktische informatie

Vrijdag 15 maart, 16:30 – 19:15
Sociëteit de Vereeniging
Zijlweg 1, 2013 DA Haarlem
Deelname is gratis
Goed bereikbaar met OV, parkeergarage Raaks op 200 m.

Contact

Maureen Lashley
sobusiness@societeitvereeniging.nl

Over MAAK Haarlem

MAAK Haarlem biedt beginnende en groeiende circulaire en innovatieve makers onderdak en stimuleren de circulaire toepassingen in de regio. Tijdens de Week van de Circulaire Economie geven we een presentatie waarbij je kennis maakt met de historie, heden en toekomst van dit bijzondere terrein. Je kunt deelnemen aan fietsexcursies langs circulaire plekken en projecten in de stad waaronder het Bouwlab en de ontwikkeling van nieuwbouwwijk Oostpoort. Dit doen we i.s.m. Cirkelstad.

Bekijk meer evenementen