Business doen met Retail, Projectinrichting & Architecten

Iedereen moet duurzamer gaan werken en inkopen maar hoe vind je elkaar in een veranderende markt en hoe doe je business als je nog niet zo groot bent?

DIT EVENT IS VERPLAATST NAAR 18 APRIL

Ben je een retailer die duurzame interieur producten wil aanbieden aan particulieren? Een interieurarchitect die duurzame oplossingen wil integreren in zakelijke projecten? Of een duurzaam merk op zoek naar effectieve verkoopstrategieën? Dan mag je deze sessie niet missen!

Inspirerende Presentaties met discussie in 2 sessies. We trappen de middag af met twee korte key-notes van experts uit de Retail en de Projectmarkt die hun inzichten delen over het succesvol verkopen van duurzame producten.

Na de presentaties gaan we met elkaar in gesprek. We delen praktische oplossingen voor belemmeringen die eerder zijn geïdentificeerd (zie downloads bij je inschrijving).

Dit is jouw kans om deel uit te maken van een inspirerende community die streeft naar een duurzamere toekomst voor interieurontwerp en verkoop.
Schrijf je vandaag nog in en zet de eerste stap naar een succesvolle samenwerking!

Voor meer informatie en registratie, RSVP
We kijken ernaar uit je te verwelkomen op 14 maart bij Het Hof van Cartesius!

Praktische informatie

Donderdag 18 april, 15:00 – 17:00
Hof van Cartesius, Utrecht, Dakzaal, Vlampijpstraat 84
Maximaal aantal deelnemers is 35

Contact

The Substitute
machteld@thesubstitute.nl
0653153250

Logo Week van de Circulaire Economie
Logo Week van de Circulaire Economie

Meer weten over The Substitute

The Substitute is hét platform voor het duurzame en circulaire alternatief in interieur en verbouw. Het is een lerende community van ruim 90 duurzame merken, makers & professionals, zoals (interieur)architecten, ontwerpers en stylisten. The Substitute staat voor het duurzame alternatief en helpt je keuzes te maken op het gebied van duurzaam verbouwen en interieur.

 

Bekijk meer evenementen

  • Fix it in 6!

    Maandag 11 maart | 19.00 - 21.00

    • Circulair ondernemen
    • Interieur
    • Retail