Laserbeest

Laserbeest is een creatieve fabriek en ontwerpstudio voor lasersnijden en graveren

LAserbeest main image

Laserbeest is een creatieve fabriek en ontwerpstudio voor lasersnijden en graveren. We leveren complete producties waarbij ontwerpen worden omgezet in een product met behulp van lasersnijden en graveren. Met een gedreven en professioneel team van momenteel 15 mensen vormt Laserbeest een betrouwbare en inspirerende partner voor creatieve projecten. Kenmerkend voor Laserbeest: persoonlijk, op maat gemaakt en creatief. Natuurlijk zorgen we ervoor dat de zaken efficiënt en slim geregeld zijn.

Laserbeest wil de huidige en de nieuwe generatie inspireren met de mogelijkheden van lasersnijden en graveren. Wij willen met creativiteit elk project dat we onderhanden krijgen beter maken en klanten versteld laten staan van wat er mogelijk is met lasersnijden en graveren. In de afgelopen tien jaar zijn er zó ontzettend veel soorten projecten langsgekomen. Wij hebben geleerd dat elk project individuele aandacht nodig heeft. Daarom kijken we bij Laserbeest per project welke toegevoegde waarde we kunnen bieden.

Lokaal netwerk

Laserbeest werkt samen met tientallen lokale leveranciers en bedrijven in de maakindustrie. Liefst met bedrijven waar passie voor het vak en de hoogste kwaliteit centraal staat. Wij zijn dan ook trots op de vele samenwerkingen in de loop van de tijd.

Oogstkamer

Voor De Week van de Circulaire Economie maakt Laserbeest de slinger die deelnemers als promotiemateriaal krijgen. Het materiaal waar de slinger van is gemaakt is afkomstig uit de ‘oogstkamer’ van Laserbeest. In de kamer bewaren we bruikbaar restmateriaal. Kinderdagverblijven en scholen maken ook dankbaar gebruik van deze materiaalstromen, omdat er vaak de leukste vormen overblijven.

Wil je meer informatie?

Pieter
info@laserbeest.nl
015-22250000

Instagram
Facebook
LinkedIn

Laserbeest
Laserbeest letters snijden