WORKSHOP ‘ONLINE EVENEMENT ORGANISEREN’

Hoe organiseer je een mooi en boeiend online evenement? Speciaal voor de organisatoren binnen de Week van de Circulaire Economie bieden wij op donderdag 3 december een workshop ‘Online evenement organiseren’ aan!

Door corona zullen veel evenementen tijdens de Week van de Circulaire Economie online plaatsvinden. Maar hoe organiseer je een mooi en boeiend online evenement? Speciaal voor de organisatoren binnen de Week van de Circulaire Economie bieden wij een workshop ‘Online evenement organiseren’ aan!

De workshop is gratis en vindt plaats op donderdag 3 december van 15.00 – 17.00 uur, uiteraard online (via Zoom). De workshop wordt gegeven door Jorik Elferink en Jan Heijns, ervaren programmamakers en facilitators.

Wat mag je verwachten tijdens de workshop?

De workshop zal nuttig zijn voor zowel beginners als meer ervaren programma-makers. 

  • Technische uitleg over online programma’s: hoe je plenaire sessies en break-out groepen kan organiseren. Focus ligt op Zoom. 
  • Algemene tips voor online uitnodigen, programma ontwerpen en faciliteren.
  • Uitleg over hoe je samen met deelnemers inzichten en kennis kan verzamelen met behulp van online tools, zoals Google Docs en Mentimeter. 
  • Advies over participatieve methoden om voldoende uitwisseling te realiseren. 
  • Uitwisseling tussen organisatoren over hun ervaringen en specifieke vragen.

Aanmelden

Je kunt je aanmelden door een mail te sturen naar jan.heijns@hetgroenebrein.nl. Je ontvangt dan een bevestiging met het programma van de workshop en de Zoom-link.