WORKSHOP DOORBRAAK DENKEN

Een praktische workshop volgens een 5-stappenplan die mensen helpt met doorbraakdenken en -doen binnen organisaties. Actueler dan ooit in een wereld die op zijn grondvesten trilt.

Wil jij doorbraak in het circulair denken en doen binnen jouw organisatie of heb je een fantastisch idee maar loop je tegen belemmeringen aan? Met deze workshop over doorbraakdenken krijg je inzicht in hoe je voedingsbodem voor jouw idee creëert, concreet aan de slag kunt gaan en door klein te beginnen grote impact kan maken. Actueler dan ooit in een wereld die op zijn grondvesten trilt en pioniers hard nodig heeft.

Met een praktisch 5-stappenplan BREAK worden pioniers in organisaties geïnspireerd hun hart te volgen en te gaan doen waar ze in geloven. Het biedt een verfrissende nieuwe kijk op veranderen in organisaties. Trainer Nathalie Hazenberg heeft ruim 20 jaar werkervaring in verandermanagement en human resources in de financiële sector en heeft een coaching- en adviesbureau voor team- en organisatieontwikkeling. Nathalie is een doorbraakdenker en gelooft in nieuwe van werken en organiseren voor een betere toekomst. Met concrete voorbeelden van hoe zij doorbraak realiseert in haar eigen werkcontext inspireert zij anderen om ook te gaan doen. Hoe dan? Daarvoor krijg je de nodige handvatten waarmee je concreet aan de slag kunt na deze workshop.

Het boek ‘Give me a BREAK’ is voor deelnemers tegen een speciale prijs aan te schaffen.