WAAR IS GROEIKANS VOOR EEN CIRCULAIR INTERIEURPRODUCT?

Brainstorm: op zoek naar slimme klantbenaderingsstrategieën voor een circulair interieurproduct.

Dit evenement zit helemaal vol! Je kunt je nog wel aanmelden, dan word je benaderd om een tweede sessie op een ander moment bij te wonen. 

Veel ondersteuning in de circulaire economie zit in het ontwikkelen van ketens en producten of diensten. Maar als dat ontwikkelwerk gedaan is begint pas het echte werken, want hoe krijg je je klanten zover dat ze hier ook voor kiezen en een bedrag betalen waardoor je onderneming of samenwerkingsverband ook kan groeien. Dan blijkt dit voor circulaire producten en diensten toch anders te zijn dan de alternatieven die al in de markt staan. En hoe zorg je ervoor dat je klant jouw duurzame circulaire product of dienst verkiest boven een mogelijk goedkoper alternatief? En had je niet al eerder dat klantperspectief moeten opnemen bij de ontwikkeling.

Help mee om samen nieuwe slimme klantbenaderingsstrategieën te bedenken. Deel je successen, of wat juist niet werkte. Dit keer nemen we een circulair interieurproduct of dienst als uitgangspunt.

Martine Groenewegen heeft al meerder circulaire diensten en producten ontwikkelt en op de markt gezet en helpt anderen met design doing aanpak. Die klantbenaderingsstrategieën blijven een struggle. Ook in haar netwerk en in de media hoort ze dat circulaire start-ups hier moeite mee hebben, omvallen voor ze succesvol zijn of groei missen. Plan is de bevindingen uit deze brainstorm te delen in een podcast zodat anderen er ook van kunnen leren.

Maximaal 10 deelnemers, dus meld je snel aan

Dit evenement zit helemaal vol! Je kunt je nog wel aanmelden, dan word je benaderd om een tweede sessie op nog nader te bepalen datum bij te wonen.