VR-RONDLEIDING CIRCULAIRE KOPLOPERS

Emmen en Hoogeveen zijn voor circulaire initiatieven misschien wel dé place to be...

In de week van de circulaire economie organiseert de Natuur en Milieufederatie Drenthe samen met GreenDrinks Zuidoost-Drenthe een digitale rondleiding langs koploperbedrijven in Drenthe. Zo maakten onze gasten de eerste 100% circulaire stoel van de wereld en werken ze iedere dag samen aan een groene wereld. Nieuwsgierig geworden? Loop mee met de virtuele rondleiding en ontdek wat Vepa x Drentea en PuurGroen zo bijzonder maakt.

Door het hele land krijgen goede voorbeelden tijdens de week van de circulaire economie een podium, ontmoeten voorlopers elkaar en krijgen starters concrete handvatten aangereikt om zelf aan de slag te gaan. Samen maken deelnemers hun verhaal rond. 360-graden rond, in ons geval.
We ontmoeten elkaar online. Wij streamen een virtuele rondleiding door twee bedrijven en de ondernemers doen zelf mee om ons te gidsen en vragen te beantwoorden. Veilig, live en tóch een kijkje achter de schermen. Doe je mee?

Programma 
16:00 Start en welkom
16:05 Virtuele rondleiding Vepa x Drentea
16:50 Virtuele rondleiding Snoek Puur Groen
17:10 Digiborrel en afsluiting

Meld je aan, dan ontvang je een week voor de bijeenkomst een link naar de bijeenkomst en eventuele aanvullende informatie.