UTRECHTSE CIRCULAIRE INNOVATIE TOP 20

Versnellen begint bij de ideeën en innovaties van ondernemers. Daarom wordt op 11 februari de eerste editie van de Utrechtse Circulaire Innovatie Top 20 gelanceerd!

Utrechtse Circulaire Innovatie Top 20

Versnellen begint bij de ideeën en innovaties van ondernemers. Daarom wordt op 11 februari de eerste editie van de Utrechtse Circulaire Innovatie Top 20 gelanceerd. Wij zoeken organisaties met innovatieve projecten en producten, overheden en burgerinitiatieven die tot de verbeelding spreken en we laten zien wat een circulaire economie kan betekenen voor Utrecht. De Utrechtse Circulaire Innovatie Top 20 wordt bekend gemaakt tijdens op 11 februari, in de Week van de Circulaire Economie.

Hoe kan je meedoen?

Stuur je inzending in

Je kunt je nu inschrijven voor de eerste editie van de Overijsselse Circulaire Innovatie Top 20! Wees er snel bij, de inschrijving sluit op 23 december 17.00 uur.

Hoor je bij de genomineerden?

Maximaal 20 projecten worden door de onafhankelijke jury genomineerd. Het publiek en de jury kiezen beiden een winnaar uit deze Top 20. De winnaar van juryprijs wint € 3.000,- en de winnaar van de publieksprijs wint € 1.000,-

Utrecht onderneemt circulair. Bouw mee!

In Utrecht werkt VNO-NCW Midden samen met de Alliantie Cirkelregio Utrecht, Provincie Utrecht, ROM Utrecht Region, Cirkelstad en Circularities om Utrechtse ondernemers circulair te laten ondernemen. Met deze werkgroep wordt de Utrechtse Circulaire Innovatie Top 20 georganiseerd!

De uitreiking

De uitreiking is op 11 februari 2022. Je kan je hier al voor aanmelden.

Tip een Utrechtse circulaire innovatie

Ken je anderen die volop bezig zijn met circulaire innovatie en een plekje in de Utrechtse Innovatie Top 20 verdienen, maar die zelf te bescheiden zijn om zich op te geven? Geen probleem, tip ons en wij nemen contact op.

Vragen?

Heb je vragen? Neem contact op met Leonie Dijkhof van VNO-NCW Midden: utrecht@circulaireinnovatietop20.nl

Met o.a. de volgende sprekers: Klaske Kruk (oprichter Circularities), Rients Schuddebeurs (Directeur-bestuurder Rabobank), Esther Loman (MVO coördinator Kuijpers) & Saskia Bossink (Manager Impact ROM Utrecht Region)