UTRECHTSE CIRCULAIRE INNOVATIE TOP 20

Versnellen begint bij de ideeën en innovaties van ondernemers. Daarom wordt op 11 februari de eerste editie van de Utrechtse Circulaire Innovatie Top 20 gelanceerd!

Utrechtse Circulaire Innovatie Top 20

Versnellen begint bij de ideeën en innovaties van ondernemers. Daarom wordt op 11 februari om 16:00 uur de eerste editie van de Utrechtse Circulaire Innovatie Top 20 gelanceerd. Wij zoeken organisaties met innovatieve projecten en producten, overheden en burgerinitiatieven die tot de verbeelding spreken en we laten zien wat een circulaire economie kan betekenen voor Utrecht. De Utrechtse Circulaire Innovatie Top 20 wordt bekend gemaakt tijdens op 11 februari om 16:00 uur, in de Week van de Circulaire Economie.

Stem mee!

In de live-uitzending van een klein uur pitchen de vijf beste inzendingen van de Utrechtse Circulaire Innovatie Top 20, waarna de jury de winnaars bepaald. Jij kan stemmen op een van de 20 projecten voor de publieksprijs. Benieuwd waar je op kunt stemmen? Bekijk dan hier de inzendingen: https://utrechtsecirculaireinnovatietop20.nl/alle-innovaties/

Utrecht onderneemt circulair. Bouw mee!

In Utrecht werkt VNO-NCW Midden samen met de Alliantie Cirkelregio Utrecht, Provincie Utrecht, ROM Utrecht Region, Cirkelstad, Natuur en Milieufederatie Utrecht en Circularities om Utrechtse ondernemers circulair te laten ondernemen. Met deze werkgroep wordt de Utrechtse Circulaire Innovatie Top 20 georganiseerd!

Vragen?

Heb je vragen? Neem contact op met Leonie Dijkhof van VNO-NCW Midden: utrecht@circulaireinnovatietop20.nl

Met o.a. de volgende sprekers: Klaske Kruk (oprichter Circularities), Rients Schuddebeurs (Directeur-bestuurder Rabobank), Esther Loman (MVO coördinator Kuijpers) & Saskia Bossink (Manager Innovatie Impact ROM Utrecht Region)