TOOLS VOOR HET FRIESE MKB

Bent u nieuwsgierig hoe u als accountmanager of EZ-ambtenaar circulair ondernemen kan stimuleren? In deze sessie geven we inzicht in de beschikbare tools en netwerken!

Circulair ondernemen helpt het mkb om toekomstbestendig te ondernemen en meer waarde toe te voegen als bedrijf. Maar waar moet je als ondernemer starten? En hoe kun je als accountmanager de ondernemer daarin faciliteren? 

In deze sessie geven we inzicht in de beschikbare tools en netwerken om circulair ondernemen te stimuleren, en verkennen we hoe we als Friese gemeenten en Circulair Friesland effectief samen het Friese MKB helpen toekomstbestendig te ondernemen.

Als leden van Circulair Friesland helpt VCF graag alle Friese gemeenten met het stimuleren van circulair ondernemen. Vorig jaar heeft gemeente Súdwest Fryslân (Jan Witteveen) met diverse andere gemeenten het onderzoek met ons gestart om tot een toolkit te komen voor circulair ondernemen. De resultaten daarvan komen op 8 februari aan bod en een voorstel om dit gezamenlijk op te pakken. Er zal bovendien extra aandacht zijn voor CIRCO, een van de beproefde tools voor het mkb.

Voor wie?

Deze sessie is interessant voor accountmanagers van bedrijven en beleidsambtenaren Economische Zaken uit alle Friese gemeenten. Daarnaast natuurlijk ook voor duurzaamheidsmanagers!