THE SUBSTITUTE

Sectorversneller duurzaamheid op het gebied van interieur en verbouw

The Substitute is hét platform voor het duurzame en circulaire alternatief in interieur en verbouw. Het is een lerende community van ruim 90 duurzame merken, makers & professionals, zoals (interieur)architecten, ontwerpers en stylisten.

The Substitute communiceert gezamenlijk over de schadelijke effecten van fast furniture én inspireert het duurzame alternatief. Ook (nog) niet duurzaam opererende spelers uit de branche zijn welkom om te leren van deze community, The Substitute adviseert ze graag bij hun duurzaamheidstransitie. Zo wordt het voor iedereen gemakkelijker om duurzame keuzes te maken.

Tijdens de Week van de Circulaire Economie richt deze hub zich op events die de duurzaamheidstransitie binnen de interieur- en verbouwbranche helpen versnellen en zoeken ze oplossingen voor systeem barrières, inspireren ze met het duurzame alternatief én bieden ze concrete handvaten om direct duurzame stappen te zetten.

Samen met communityleden, andere hubs, en netwerkpartijen is The Substitute druk bezig om een mooi programma voor de week samen te stellen.

Ben jij:

  • Een (nog niet) duurzaam interieurmerk, producent of maker
  • Woonretailer, inkoper of projectinrichter
  • (interieur) architect, ontwerper, stylist of projectinrichter

En wil jij meer leren over duurzaamheid en circulariteit in deze branche? Houd dan deze pagina goed in de gaten. Hier volgt snel het programma voor de week.

Wil jij een event organiseren bij The Substitute? Neem dan contact op met:
Marieke Kamphuis
marieke@thesubstitute.nl