SWEET HEMP & BIOBASED LUNCH

Aan de hand van onze Hemp-stoel gaan we je meer vertellen over onze transitie naar een volledig circulair bedrijfsmodel. Een sessie om te laten zien dat circulair ondernemen een kwestie is van doen!

Onze Sweet Hemp & Biobased lunch staat volledig in het teken van de hemp-stoel – de meest duurzame stoel ter wereld – en alle biobased ontwikkelingen daaromheen.

Hemp is een stoelenserie van volledig natuurlijke materialen. De ambitie van Vepa om in de toekomst alleen nog maar duurzame circulaire meubels te maken is al meerdere malen uitgesproken en een 100% biologische stoel past hier perfect bij. Met het mooie, natuurlijke materiaal hennep en de biohars – ontwikkeld door Plantics – bleek dit mogelijk.

Tijdens en na de lunch gaan we je meer vertellen over onze transitie naar een volledig circulair bedrijfsmodel. De Sweet Hemp & Biobased Lunch (met hennep-superfood) is een sessie vol leermomenten om te laten zien dat circulair ondernemen een kwestie is van durf, visie, ketensamenwerking en vooral doen.

Voor dit event is een maximum aantal deelnemers ingesteld. Je deelname is pas definitief na het ontvangen van een bevestiging.