SPEEL JE CIRCULAIR!

Ga deze week de uitdaging aan om meer te leren over circulariteit met gamification. Speel online én offline challenges in het online platform van The 2B Collective en win circulaire prijzen!

Een betere wereld begint misschien bij jezelf, maar je hebt toch ook echt anderen nodig. De transitie naar de circulaire economie is een sociale verandering, waar iedereen aan bij kan dragen.

Kom jij graag in actie? En heb je zin in fun? Doe mee aan ‘Speel je Circulair’!

Eén week lang ga je al gamend leren over de transitie naar een circulaire economie, in drie stappen:
1. Quiz: door het beantwoorden van quizvragen doe je nieuwe kennis op
2. Actie: door het uitvoeren van online en offline opdrachten leer je door te doen
3. Share: deel jouw mening en ideeën in de community, leer van elkaar en sluit je aan bij het collectief!

Programma:

  • Online kick-off sessie – maandag 7 februari om 15.00 uur
    In een spetterende inspiratiesessie leggen we je de game uit en maken we je nóg enthousiaster om aan de slag te gaan met duurzame acties!
  • Start challenge – maandag 7 februari om 16.00 uur
    Direct na de kick-off ontvang je een mailtje met een activatielink: maak je account aan op het platform en start met spelen!
  • Einde challenge en prijsuitreiking – vrijdag 11 februari 12.00 uur
    Jullie zijn allemaal winnaars! Aan het eind van de week bepalen we welke gelukkige winnaars van Speel je Circulair een circulaire prijs ontvangen.

Hoe doe je mee?

Meld jezelf individueel of in een team aan met je naam en emailadres aan via deze link.

Je wordt automatisch aangemeld voor het kick-off event en we maken een account voor je aan in het gamified leerplatform. Het account activeren we op maandag 7 februari, direct na de kick-off.

Over The 2B Collective
Het gamified leerplatform Join the 2B is een product van The 2B Collective en stelt grote groepen mensen in staat om te leren over duurzaamheid én om direct te handelen binnen de eigen invloedssferen. In 2030 wil The 2B Collective 2 miljard mensen geactiveerd hebben via het platform.

Om 2 miljard mensen te bereiken, stelt The 2B Collective haar platform beschikbaar aan partners, zoals adviesbureau’s, serviceaanbieders en netwerkorganisaties. Zij gebruiken het platform om bij hun opdrachtgevers leerprogramma’s uit te voeren voor grote groepen mensen, bijvoorbeeld alle medewerkers van een bedrijf.