SEMINAR: CIRCULAIRE EN DIGITALE INNOVATIE

In het seminar vertellen voorlopers Dopper en Happ over duurzaam ondernemen. Ook wordt het ebook uitgereikt met de bundeling van resultaten van 150 minorstudenten circulaire en digitale innovatie.

Wereldwijd zijn er tal bedrijven waarbij circulariteit en duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Tijdens het seminar komen voorlopers Dopper en Happ hierover vertellen.

Studenten van de minor Circulaire Economie en Digital Business Models & Blockchain zijn sinds september vorig jaar hard aan de slag geweest met projecten die passen binnen het thema van hun gekozen minor. Hun resultaten zijn gebundeld in het eBook ‘MINOREN 2021: Blockchain, Circulaire Economie & Digitale Business Modellen’ dat tijdens het seminar wordt uitgereikt. Als kers op de taart wordt er per minor één student(enteam) beloond met de Excellence Award, als blijk van waardering voor hun creatieve, innovatieve en/of best toepasbare projectresultaten.

Het seminar eindigt met een presentatie over de impact van corona op business modellen en bedrijfsvoering. Hoe hebben bedrijven zich aan moeten passen aan deze situatie en in hoeverre moesten zij hun bedrijfsmodellen aanpassen?