SCHOOL FOR CHANGE MASTERCLASS MET THOMAS RAU

Architect Thomas Rau pleit voor een nieuw economisch systeem waarin we producten niet langer bezitten, maar slechts gebruiken.

Architect Thomas Rau pleit voor een nieuw economisch systeem waarin we producten niet langer bezitten, maar slechts gebruiken.

Op de weg naar een andere economie lopen best wel wat beren. Het miegelt van de mensen en instanties die bang zijn voor verandering. Die baat hebben bij het oude. Het vergt moed om andere keuzes te maken en een afslag te nemen waarvan je misschien niet weet waar die naar leidt. A bumpy ride. Maar er zijn steeds meer mensen die wel gewoon afslaan en ook best een hoop die al een eindje onderweg zijn. Zij kunnen schetsen wat wij om de hoek kunnen verwachten.

Daarom is De Groene Afslag de School for Change gestart. De verzamelplaats voor iedereen die naar de Wereld van Morgen wil. Samen optrekken, leren van elkaar en vooral geïnspireerd worden door hen die al een paar passen voorlopen.

De School for Change biedt handelingsperspectief aan mensen die de wereld – je raadt het al – willen veranderen. Tere ere van de Week van de Circulaire Economie zal architect Thomas Rau een Masterclass verzorgen. Laat je inspireren door zijn pleidooi voor een nieuw systeem: Van bezit naar gebruik.