SCALE-UPS IN BOUWEND NEDERLAND

In deze documentaire wordt je meegenomen in de wereld van pioniers in de bouwsector. Waar liggen de kansen voor systeemverandering en een volgende stap naar een circulaire bouweconomie?
In deze sessie praten we met circulaire ondernemers van eigen bodem die hard werken om met hun innovatie bij te dragen aan een circulaire economie. De ondernemers, bekend van de documentaire Scale-ups in bouwend Nederland, weten als geen ander wat nodig is om als bedrijf te groeien in een traditionele sector. Meld je aan en praat mee over onderwerpen zoals:
  • Wat is er nodig voor succesvolle samenwerkingen?
  • Hoe overtuig jij stakeholders met jouw circulaire oplossing?
  • Praktische oplossingen om systeemverandering te realiseren
 
Een interactieve sessie met als doel van elkaar leren en elkaar te kunnen vinden in de toekomst voor samenwerking. 
De sessie is een samenwerking tussen Circular@Scale en ROM Utrecht Region. En is niet alleen relevant voor organisaties uit de bouwsector, maar ook voor beleidsmakers, investeerders en ondernemers die voor systeemveranderingen willen zorgen in hun sector. 
 
Scale-ups: Boom Builds, GoodHout, Madaster, Physee, Spotr.ai, Studio Solarix, Sustainer Homes 
 
De documentaireDeze documentaire maakt deel uit van ‘’Circular@Scale’’. Een tweejarig programma waarvoor een groep scale-ups werd geselecteerd met innovatieve, circulaire oplossingen voor de bouwsector. Het doel van het programma is om deze scale-ups te helpen met groeien, niet alleen door 1-op-1 begeleiding maar ook door actieve matchmaking met opdrachtgevers van circulaire landmark projecten.Het programma is geïnitieerd door Powered by Meaning en ScaleUpNation, en wordt mede mogelijk gemaakt door Goldschmeding Foundation, Invest-NL en Innovation Quarter.
 
Met o.a. de volgende sprekers: Guido Braam (Circular Hero 2021 en mede-oprichter Powered by Meaning), Wouter van Twillert (C-Creators & Kirkman Company), Rickwin Huisman (Boom Builds), Ferdinand Grapperhaus Jr. (PHYSEE) en Dirk Huibers (Spotr.ai)