SCALE-UPS IN BOUWEND NEDERLAND

In deze documentaire wordt je meegenomen in de wereld van pioniers in de bouwsector. Waar liggen de kansen voor systeemverandering en een volgende stap naar een circulaire bouweconomie?

In deze documentaire wordt je meegenomen in de wereld van pioniers in de bouwsector.

Na afloop spreken we met de hoofdpersonen van de film (scale-ups en Guido Braam) en deelnemers. Dit programma is niet alleen relevant voor organisaties uit de bouwsector, maar ook voor beleidsmakers, investeerders, ondernemers die voor systeemveranderingen willen zorgen in hun sector. We praten over de kernbenodigdheden om te komen tot succesvolle samenwerkingen die hard nodig zijn om verandering te realiseren. 

Scale-ups: Boom Builds, GoodHout, Madaster, Physee, Spotr.ai, Studio Solarix, Sustainer Homes 

De documentaire
Deze documentaire maakt deel uit van ‘’Circular@Scale’’. Een tweejarig programma waarvoor een groep scale-ups werd geselecteerd met innovatieve, circulaire oplossingen voor de bouwsector. Het doel van het programma is om deze scale-ups te helpen met groeien, niet alleen door 1-op-1 begeleiding maar ook door actieve matchmaking met opdrachtgevers van circulaire landmark projecten.

Het programma is geïnitieerd door Powered by Meaning en ScaleUpNation, en wordt mede mogelijk gemaakt door Goldschmeding Foundation, Invest-NL en Innovation Quarter.

Met o.a. de volgende sprekers: Guido Braam (Circular Hero 2021 en mede-oprichter Powered by Meaning)