WELK SPELLETJE SPEEL JIJ?

Eerlijkheid duurt het kortst. Daarom spelen we lekker open en transparant in SamenRijk. We hebben immers maar een uurtje om de tent op zijn kop te zetten.

Deze sessie is helaas helemaal vol, je kunt je niet meer aanmelden. 

Eerlijkheid duurt het kortst. Daarom spelen we lekker open en transparant in SamenRijk. We hebben immers maar een uurtje om de tent op zijn kop te zetten. Het vorige bestuur heeft er een potje van gemaakt! Die lineaire economie, die puinhoop, ons imago aan gort… het is ongelooflijk!

Jij bent samen met jouw maatje het nieuwe bestuur en aan jullie de immense opgave om het op te lossen… Wuahahahaahaaaah!

Samen Rijk is een serious game met humor. Dat betekent: plezier, dingen uitproberen, gezellig samen iets doen én je leert er ook nog iets van!

Samen Rijk speel je normaliter op de grond met minimaal 8 mensen, maar nu kan het ook online op een Miro-bord! Je leert de basisprincipes kennen van de Circulaire Economie en gaat er zelf mee aan de slag.

In 1,5 uur proef je aan wat er allemaal komt kijken bij zo’n transitieproces. Hoe werkt het met drijfveren, cross sectorale samenwerking en barrières? Kortom, kom lekker oefenen met sociale innovatie.

Speel en beweeg mee richting een duurzame en gave toekomst die we allemaal wel willen.

Deze sessie is helaas helemaal vol, je kunt je niet meer aanmelden.