METAAL KATHEDRAAL – RONDLEIDING REGENERATIEVE PROEFTUIN

Bouwen aan een regeneratieve samenleving in Living Lab Metaal Kathedraal. Ga mee met de rondleiding. 

Bouwen aan een regeneratieve samenleving in Living Lab Metaal Kathedraal. Ga mee met de rondleiding.

Metaal Kathedraal nodigt alles en iedereen uit om anders te leren kijken en te handelen zodat we in alle opzichten als mens voedend en dienstbaar zijn voor de aarde waarop we leven. Dit doen we vanuit de kracht van de verbeelding, in nauwe samenwerking met ons netwerk, onder de naam Ecologische Sociëteit Nederland. Zo hebben we vernieuwende leertrajecten ontwikkeld met ontwerpers, kunstenaars en wetenschappers waarmee we spelenderwijs en interactief als overheid, bedrijf, organisatie, instituut en burger bouwen aan herstel en opbouw van een zelfherstellende samenleving. In tune met de geniale natuur. Leer en ervaar hoe je een zelfherstellende levensstijl en werkwijze eigen kan maken. Deze rijkdom gunnen we iedereen. Alle burgers, de overheid en producenten maar ook de allerrijksten!

Maar bovenal gunnen we onze bijzondere aarde die ons huisvest. Bij Metaal Kathedraal gaat inclusiviteit niet alleen om mensen maar ook over de natuur in optimale biodiversiteit. Dit kan je zelf komen ervaren in onze proeftuin en living lab. Hier bouwen we samen aan een regeneratieve samenleving. Vanuit werkplaats de werkplaats, Waterschool Utrecht en de Buitenschool bieden we vernieuwend curriculum aan de maatschappij. Gaan we ons geniale leefsysteem voeden of verspelen? Metaal Kathedraal gaat voor het eerste en werkt intensief, met haar netwerk van expertise samen, om dit in al zijn facetten mogelijk te maken. Wil je Metaal Kathedraal ook leren kennen? En wat je hier kan komen halen en brengen?

Boek dan een ticket voor een online rondleiding. Max 5 personen per rondleiding. De rondleiding vindt plaats via de online meetingdienst Zoom. Nadat je je hebt aangemeld ontvang je op de dag van de rondleiding de zoom-linkjes per mail zodat je kunt aansluiten bij de rondleiding.

Tot ziens in Metaal Kathedraal. De plek waar je verandert!