RONDLEIDING BUURMAN ANTWERPEN

Buurman staat voor lokaal hergebruik van bouwmateriaal en pakt thema's zoals grondstoffenschaarste, circulaire economie en reductie van CO2 uitstoot aan. Buurman richt zich op bouwers en makers.
Wil je alles weten van de vele levens van hout? Hoe ‘vist’ Buurman de materialen uit de afvalberg? Wat met de stadbomen die gerooid worden voor heraanleg?  Hoe komt het hout bij ons terecht en wat vangen we er allemaal mee aan?

Meld je dan aan voor onze rondleiding tijdens de week van de circulariteit! Op 11 februari geeft Buurman een rondleiding in onze materialenhal en werkplaats en kan je de houtlucht in je laten opnemen. Bewonder onze prototypes en materialen met een sterk verhaal en ga naar huis met een dosis inspiratie.

Buurman staat voor lokaal hergebruik. Hergebruik is cruciaal om de duurzaamheidsdoelstellingen, waarin actuele thema’s zoals grondstoffenschaarste, circulaire economie en reductie van CO2 uitstoot een belangrijke rol spelen, te halen. Meer info over Buurman op onze website: www.buurmanantwerpen.be.

Met o.a. de volgende sprekers: Minne Warmenbol & Eva De Clerck