REGIO ZWOLLE CIRCULAIR

De hub in de regio waar de circulaire economie tot leven komt!

In de Regio Zwolle werken we samen aan een vitale en circulaire economie. Wij brengen alle circulaire projecten, initiatieven en programma’s in de Regio Zwolle bij elkaar. Met de Economic Board, provincies en gemeenten is deze hub opgezet. We stropen onze mouwen op! Samen bedenken we circulaire oplossingen en helpen we ondernemers met circulair zakendoen.

Regio Zwolle Circulair richt zich op professionals, organisaties én de inwoners in de Regio Zwolle die werk willen maken van de circulaire economie. Tijdens de Week van de Circulaire Economie heeft deze hub een rijk gevuld programma door de hele week. Met diverse thema’s en doelgroepen. Kijk op de website van Regio Zwolle Circulair voor meer informatie.

De volgende events staan o.a. op het programma

Maandag 6 februari t/m zaterdag 11 februari > Inspiratieroute circulaire economie: wat doe jij & wat kan ik doen?

Maandag 6 februari & vrijdag 10 februari > Rondleiding & workshop bij de Duurzame Kunststoffabriek. Hoe bereid jij je in zeven jaar voor op de circulaire kunststoffen? Als ondernemer is dat een belangrijke vraag, want de Europese Unie heeft besloten dat in 2030 alle kunststofproducten voor minstens 35% uit recyclaat moeten bestaan.

Dinsdag 7 februari t/m vrijdag 10 februari >Rondleiding en presentatie bij Profextru Productie B.V. Profextru is een Nederlands maakbedrijf gespecialiseerd in het ontwikkelen en produceren van grote kunststofprofielen. Hoe werken zij aan circulariteit? Ontdek het in hun fabriek.

Woensdag 8 februari > Op weg naar een circulaire gemeente. Deze bijeenkomst is voor alle ambtenaren in Overijssel, Regio Zwolle en CleanTech Regio die bezig zijn met circulariteit. Dit kan op allerlei beleidsterreinen, zoals inkoop, economie, openbare ruimte, energie, klimaat, duurzaamheid, milieu, afval en bouw.Wil jij een event organiseren bij Regio Zwolle Circulair? Neem dan contact op via het formulier op de website van deze hub, of via:
Hannah de Boer
0610091684
info@regiozwollecirculair.nl