PRICE

Het circulaire actielab van Flevoland

PRICE is het circulaire actielab voor Flevolandse doeners, midden in het winkelhart van Almere. Ondernemers, studenten, docenten, bewoners en overheid – al deze mensen brengt PRICE samen om de nieuwe economie werkelijkheid te maken. Nieuwe economie? Ja, een economie waarin we verder kijken dan geld verdienen.

Wil jij de circulaire economie mogelijk maken? Heb je euro’s nodig, een stuk grond, een samenwerkingspartner, kennis, een seat at the table of een launching customer? PRICE brengt wat er al is bij elkaar en zorgt dat jij aan de slag kunt om het verschil te maken.

Tijdens de Week van de Circulaire Economie zet PRICE haar deuren open, en vinden een tal van inspirerende activiteiten plaats bij deze hub. Dit in samenwerking met en voor ondernemers waarmee de circulaire economie in Flevoland wordt gestimuleerd.

De volgende events worden georganiseerd door PRICE:

Maandag 6 februari > Ontbijtsessie: Van Bos tot Bouw. Met onder andere sprekers van Hogeschool Windesheim en Built by Nature.

Dinsdag 7 februari > Onbijtsessie: Slopen wordt oogsten. Met sprekers van onder andere TNO, AMS Institute & INSERT.

Dinsdag 7 februari > Biobased pitch voor de nieuwbouw van Windesheim Welke biobased materialen moeten zeker meegenomen worden in het ontwerp?

Woensdag 8 februari > Ontbijtsessie: Circulaire Gebiedsontwikkeling

Donderdag 9 februari > Ontbijtsessie: Verander de regels. Met sprekers van onder andere Trancibo.

Wil jij meer informatie? Neem dan contact op met:

Paul van der Drift
Paul@price-ce.nl
06 20360298