OVERIJSSELSE CIRCULAIRE INNOVATIE TOP 20

Circulair ondernemen is de toekomst en Overijssel kent veel innovatieve organisaties en ideeën. Daarom organiseert VNO-NCW Midden de Overijsselse Circulaire Innovatie Top 20!

Circulair Overijssel!

Circulair ondernemen is de toekomst. De continuïteit van onze maakindustrie, bouw, landbouw en vele andere sectoren staat met het realiseren van circulaire innovaties.

Overijssel kent veel innovatieve organisaties en ideeën. Daarom organiseren VNO-NCW Midden, Stichting Kiemt, de Regio Zwolle, de Twente Board, de Clean Tech Regio, de provincie Overijssel en de Rabobank in samenwerking met de partners van CIRCLES de Overijsselse Circulaire Innovatie Top 20. De finale wordt gehouden op woensdag 9 februari 2022. Noteer de datum dus alvast in je agenda!

Schrijf je innovatie in!

Je kunt je nu inschrijven voor de eerste editie van de Overijsselse Circulaire Innovatie Top 20! Wees er snel bij, de inschrijving sluit op 23 december 17.00u.

Hoe kan je meedoen?

Stuur je inzending in! Mag jouw project niet ontbreken in de Circulaire Top 20? Meld je project dan uiterlijk 23 december 2021 aan!

Hoor je bij de genomineerden?

Maximaal 20 projecten worden door de onafhankelijke jury genomineerd. Het publiek en de jury kiezen beiden een winnaar uit deze Top 20.

De uitreiking​

De uitreiking is op 9 februari 2022 vanaf 16:00 uur. Je kan je al aanmelden!

Tip een Overijsselse circulaire innovatie

Ken je anderen die volop bezig zijn met circulaire innovatie en een plekje in de Overijsselse Innovatie Top 20 verdienen, maar die zelf te bescheiden zijn om zich op te geven? Geen probleem, tip ons en wij nemen contact op.

Initiatiefnemers

De Overijsselse Circulaire Innovatie Top 20 is een initiatief van VNO-NCW Midden, Kiemt, CIRCLES, Twente Board, Clean Tech Regio, Regio Zwolle, Rabobank en Provincie Overijssel.

Met o.a. de volgende sprekers: Mireille Kinket (voormalig directeur Polymer Science Park), Maurice Beijk (Rentmeester2050), Klaas Feenstra (directeur Rabobank), Fleur Willemse, Eddy van Hijum