Dat was de Week van de Circulaire Economie. Tot volgend jaar!

NATIONALE CONFERENTIE CIRCULAIRE ECONOMIE 2022

Onder de noemer ‘Allemaal Circulair!’ gaan we deze dag in gesprek over wat er nodig is om systeemverandering van een lineaire naar een circulaire economie teweeg te brengen.

Op de eerste dag van de Week van de Circulaire Economie vindt de vierde Nationale Conferentie Circulaire Economie plaats. Het thema van dit jaar is ‘Allemaal circulair!’. Om tot een volledig circulaire economie te komen is systeemverandering nodig, en ook al wordt er door velen al hard aan circulaire economie gewerkt, zijn er nog veel aanpassingen nodig in het denken en doen om écht over te stappen naar een circulair systeem.

Programma

  • De dag start met een gezamenlijke opening, van 9:30 – 10:30 uur.
  • Net als in voorgaande jaren, worden er tijdens de conferentie tal van deelsessies georganiseerd. Er zijn veertig interactieve deelsessies, verdeeld over twee rondes, waarin je concrete handvatten krijgt om morgen aan de slag te gaan. De eerste ronde met deelsessies is van 11.00 – 12.00 uur, de tweede ronde met deelsessies is van 14.00 – 15.00 uur.
  • Van 3:00 – 13.55 is er een plenair middagprogramma en van 15:30 – 16:15 uur wordt de vierde Nationale Conferentie Circulaire Economie gezamenlijk afgesloten.

Bekijk het volledige programma hier.