MAAK DUURZAAMHEID ZICHTBAAR IN JOUW BEDRIJF

De circulaire economie is met vlagen ongrijpbaar. Een wereld waarin ‘afval niet bestaat’, hoe ziet die er eigenlijk uit? Wat ons betreft begint zo’n grote vraag, met kleine voorbeelden.

Helaas gaat ons webinar op dinsdag 8 en woensdag 9 februari niet door! Wij keken er onwijs naar uit om jullie meer te vertellen over dit onderwerp, maar vanwege quarantaineregels kunnen wij zelf helaas niet aanwezig zijn. We gaan snel op zoek naar een nieuwe datum om het webinar alsnog te organiseren. Zodra de nieuwe datum bekend is brengen wij de aangemelde deelnemers op de hoogte.

Wil jij duurzaamheid op de kaart zetten in jouw organisatie en collega’s bewust maken van de waarde van afval? In dit webinar laten we je zien dat je van oude materialen nog heel veel mooie producten kan maken. En hoe. Want je kunt nog zoveel met afval. Samen maken we circulariteit zichtbaar én tastbaar. We nemen je graag mee in dit proces aan de hand van wat gave circulaire voorbeelden.   

Liever dit webinar op een ander moment volgen? Op dinsdag 7 februari organiseren we hetzelfde webinar van 16:00 – 17:00 uur. 

Over PreZero Nederland  

We moeten met z’n allen beter voor de aarde zorgen. Zodat ook volgende generaties een mooie en gezonde plek hebben om te leven. Daarom kunnen we afval niet blijven zien als afval. We moeten er weer grondstoffen van maken. En nieuwe producten. Daarom zamelen we afval in, sorteren en verwerken het. We maken nieuwe materialen, waarmee we kringlopen kunnen sluiten.  

Over VerdraaidGoed  

VerdraaidGoed gelooft dat de transitie naar de circulaire economie niet kan zonder gedreven ondernemers die geloven in een wereld waarin afval niet bestaat. En deze ondernemers kunnen op hun beurt weer niet zonder elkaar. VerdraaidGoed verbindt hen, want samen sta je sterker. 

Met o.a. de volgende sprekers: Lisanne Addink-Dölle (oprichtster van VerdraaidGoed, LoopedGoods) en Inge de Olde (PreZero Nederland).