LIVE KLEDINGPRODUCTIE

Kom bij ons langs op locatie en herontdek jouw verbintenis met kledingstukken en de productie ervan door ter plekke te zien hoe jouw eigen shirt wordt gemaakt!

Weet jij eigenlijk wel hoe een kledingstuk wordt gemaakt?

Helaas is het antwoord op deze vraag waarschijnlijk een duidelijke nee. De realiteit is namelijk vaak dat wij amper weten waar onze kledingstukken vandaan komen, laat staan dat wij weten hoe deze precies in elkaar worden gezet en wie dit doet. Daar hoef jij je verder niet slecht over te voelen want zo is de industrie ook opgebouwd. Het is juist een mooie kans om meer de leren over de kleding die jij draagt zodat jij dan de bredere waarde van kleding ervaart buiten een prijskaartje om.

Dus kom gezellig bij ons langs in de week van 7 t/m 12 februari om te zien hoe jouw shirt wordt gemaakt en leer meer over wat er gemoeid gaat voordat jouw kleding jou bereikt. Op 11 februari kan je zelfs ter plekke een bestelling plaatsen en het hele proces echt van begin tot eind ervaren dus wij zien jou graag dan om samen met jou kledingproductie te herwaarderen.

Want kledingstukken met een goed verhaal, wie wilt dat nou niet?

Als je benieuwd bent naar wie wij zijn en wat wij doen kijk dan even op onze website, onze LinkedIn, of onze Instagram en voel je vrij om ons een vraag te stellen als je die hebt. Vragen beantwoorden vinden wij namelijk altijd leuk, ook zeker als zij kritisch zijn!