LANDSCHAP OP HOOGTE: ELK DAK EEN TUIN

Groene en blauwe daken. Wat zijn het? Waarom is een veranderende kijk op onze daken belangrijk en heel praktisch? Wat heeft de markt te bieden om tot groene en blauwe daken te komen?

In Het Hof van Cartesius wordt in februari het laatste circulaire paviljoen inclusief mogelijkheden tot daktuin opgeleverd. In deze sessie gaat Charlotte Ernst, stedenbouwkundig architect en initiatiefnemer Het Hof van Cartesius graag met experts voor groene en blauwe daken in gesprek. Welke producten zijn er al? Wat maakt dat nog niet elk dak een tuin heeft? Wat zijn voorwaarden om tot groene/ blauwe daken te komen?

De sessie is open voor een ieder die geïnteresseerd is om professioneel te werken aan groen/blauwe daken in de stad. Heb jij een product of dienst voor groene/ blauwe daken? Ga je graag in gesprek met stakeholders om te komen tot groen/blauwe daken? Zoek je een launching customer om je product aan de markt te laten zien? Meld je nu aan!

Zo bouwen we samen aan een netwerk voor groen/blauwe daken en aan de missie om te werken aan een landschap op hoogte.

Het kan zijn dat dit evenement door coronamaatregelen online plaatsvindt. Mocht dit het geval zijn, dan ontvangen deelnemers twee dagen van te voren een online link.

Met o.a. de volgende sprekers: Charlotte Ernst (stedenbouwkundig architect en initiatiefnemer Het Hof van Cartesius)