KICK-OFF ‘VERNIEUWEND ONDERNEMEN’

Een mini-conferentie rond het thema vernieuwend ondernemen.

Circulaire ondernemers en bestuurders, prikkelende stellingen en boeiende sprekers… dat zijn de ingredi├źnten voor de kick-off in Zwolle. Een mini-conferentie rond het thema vernieuwend ondernemen.

De kick-off van de Week van de Circulaire Economie vindt plaats op maandag 7 februari. De Week van de Circulaire Economie is een landelijk initiatief waarin allerlei activiteiten plaatsvinden om je te laten zien hoe circulair ondernemen in de praktijk werkt. Ook in regio Zwolle staan er een aantal activiteiten op het programma.

De kick-off van deze week is een mini-conferentie waarin zowel lokale ondernemers en bestuurders als landelijke sprekers je inspireren om ook met de circulaire economie aan de slag te gaan. Thema van de conferentie is ‘vernieuwend ondernemen‘.

Programma

  • 14.30 uur – inloop
  • 15.00 uur – opening
  • Drie debatrondes met ondernemers en bestuurders
  • Keynote door Emma van der Leest
  • 16.30 – afsluiting en borrel

In de korte debatrondes gaan twee ondernemers en een bestuurder met elkaar in gesprek over stellingen rondom circulair ondernemen, verdienmodellen, samenwerking en systemen. Ook het publiek kan meestemmen en meepraten via de Q&A.

Emma van der Leest is biodesigner en oprichter van het BlueCity Lab, een circulair gebouwd lab voor het werken met micro-organismen en reststromen. Emma maakt cross-overs met ambacht, wetenschappelijk onderzoek en nieuwe productietechnieken. Ze laat ons zien dat een circulaire economie vraagt om een nieuwe manier van denken, ontwerpen, produceren en samenwerken.

Voor wie

Het programma is met name gericht op ondernemers en bedrijfsleiders, maar is ook aansprekend voor andere geïnteresseerden.

Locatie

Het event is een combinatie van online en offline. Indien toegestaan en verantwoord volgens het COVID-beleid dat gedurende het evenement van toepassing is, kunnen er 200 gasten aanwezig zijn bij het programma in het Academiehuis (Grote Kerk in Zwolle). Daarnaast wordt het evenement live uitgezonden. Er wordt voor een goede online ervaring gezorgd en er zal volop mogelijkheid tot interactie zijn.

Met o.a. de volgende sprekers: Emma van der Leest (Biodesigner, BlueCity Lab & co-curator Floriade)