JOIN OUR CIRCLE!

Wij zijn uitstekend in staat om te beslissen hoe we vanuit onze positie verder willen met onze planeet. Om de eenvoudige reden dat we met onze industrie, producten maken die impact hebben op onze wereld en op iedereen die zich daarop begeeft. 
Alles wat we doen in onze industrie, heeft effect op ons als industrie. Zelf ook op de hele wereld. Wij zijn uitstekend in staat om te beslissen hoe we vanuit onze positie verder willen met onze planeet. Om de eenvoudige reden dat we met onze industrie, producten maken die impact hebben op onze wereld en op iedereen die zich daarop begeeft.

Daarom hebben we besloten het goede voorbeeld te geven en anderen te inspireren met ons handelen. We gaan ervoor de ‘next generation plastics industry’ te zijn. Een industrie die haar verantwoordelijkheid pakt voor haar eigen handelen en die bouwt aan een nalatenschap voor de volgende generaties.

Ons Sekisui Kasei-team is elke dag bezig om de wereld een beetje mooier te maken door plastic te produceren en te verkopen. Ik hoor je denken: Plastic en een mooiere wereld? Gaat dat samen? Gelukkig kan ik je verklappen… Ja dat gaat samen. Heel goed zelfs. Op verschillende fronten werken we hieraan. Zo maken we gebruikers van plastic bewust(er) van goed gebruik, sleutelen we met onze partners in de supply chain aan deze keten en brengen we nieuwe producten de markt op om ons streven waar te maken.
Alles bij elkaar gebeurt er zoveel moois in ons bedrijf dat we je dit graag laten zien. Daarom nodigen we je uit om op donderdag 10 februari, als onderdeel van ‘de Week van de Circulaire Economie’ ons bedrijf te bezoeken.