ION BORGHARDT AWARD

Een "state of the art" oppervlakte behandelende branche is van groot belang voor de maakindustrie. De ION Borghardt Award is een prijs voor het meest innovatieve idee uit deze branche.

Een “state of the art” oppervlakte behandelende branche is van groot belang voor de maakindustrie. De ION Borghardt Award is een prijs voor het meest innovatieve idee uit deze branche.

Dit programma staat in het teken van de circulaire economie in de oppervlakte behandelende branche. Hans van der Weijde (voorzitter stichting Borghardt) zal in het bijzijn van de kunstenaar de Award onthullen. Een prijs voor het meest innovatieve idee voor de oppervlakte behandelende branche.

Hoewel alle innovaties meedingen, wordt dit jaar nadrukkelijk gelet op oppervlakte technology gerelateerde innovaties in het kader van duurzaamheid en circulariteit. Dat zal ook blijken uit de samenstelling van de jury die op 11 november bekendgemaakt wordt.

De inschrijving opent op 11 november tijdens de ION Dag voor de Ondernemer met het bekend maken van de 3 hoofdige jury en de kunstenaar. De uitreiking van de Award uitreiking zal plaatsvinden op 26 of 27 mei.