INDICATOR CIRCULAIRE SPEELRUIMTE

Online bijeenkomst over de bepalende 50 aspecten voor openbare circulaire speelruimte.

Voor iedereen die circulair aan de slag wil met haar speelruimte, legt Elske Oost in 15 minuten de basisprincipes uit van circulaire speelruimte en welke strategieën je daarbij kunt hanteren. Het vertrekpunt hierbij is Nederland circulair in 2050. Dat is onze gezamenlijke missie!

Daarna laat Arjan Vreugdenhil in vogelvlucht de indicatoren binnen de strategieën zien en legt van enkele hiervan uit hoe deze toe te passen of te interpreteren in een project. Vervolgens is er gelegenheid om vragen te stellen.

*De deelnemers aan deze online bijeenkomst krijgen een korting van € 75,- op het eerste indicatoradviesgesprek* over hun circulaire project. Het indicatoradviesgesprek duurt een uur. In dit uur leggen we de 50 indicatoren samen langs het project. Daarna ontvang je de 50 indicatoren en officiële OBB genummerde stempel Indicator Circulaire speelruimte© zodat precies gezien kan worden in welke strategieën in het betreffende project is geïnvesteerd. Het verkrijgen van gesprek, indicatoren en gewaarmerkte stempel kost 250 euro exclusief btw.