IN 5 SIMPELE STAPPEN EEN RESTAFVAL-VRIJ BEDRIJF

Wil jij weten hoe jij als bedrijf kunt bijdragen aan de circulaire economie? Wij geven jou in deze workshop een aantal handvatten waarmee je direct aan de slag kunt!

Wil jij weten hoe jij als bedrijf kunt bijdragen aan de circulaire economie? Wij geven jou in deze workshop een aantal handvatten waarmee je direct aan de slag kunt!

Veel organisaties leven in de illusie dat de circulaire economie, of überhaupt het verminderen van je footprint als bedrijf, weggelegd is voor de grote organisaties. Wij gaan jou in deze online sessie overtuigen van het tegendeel!

Wil jij weten hoe jij als bedrijf kunt bijdragen aan de circulaire economie? Of hoe je überhaupt kunt starten met het verminderen van je footprint als bedrijf? Wij geven jou in deze workshops een aantal handvatten waarmee je direct aan de slag kunt!”

Weet jij al hoe je met jouw bedrijf aan de slag kunt met bijdragen aan de circulaire economie en het verminderen van de footprint? Wij bieden jou in deze workshop een aantal handvatten die je direct kunt inzetten.

Gedurende deze dynamische en interactieve workshop leer je hoe zo’n dergelijk transitieproces te werk gaat. Tijdens de workshop krijg je een aantal handige tips om mee te starten en komen we met directe adviezen voor jullie uitdagingen. Achteraf ontvangen jullie een canvas zodat jullie zelf aan de slag kunnen gaan met een plan voor jouw organisatie. De workshop eindigt met een korte quiz om jullie kennis op het gebied van afval en de circulaire economie zodat jullie volledige experts zullen worden in deze online crash course.

De winnaar van deze quiz ontvangt een gratis consultancy traject ter waarde van 3.000,- euro dus schrijf je nu in!

Thema’s tijdens de workshop:

Afvalmanagement
Afvalpreventie & -transitie
Gedragspsychologie
Inrichting werkomgeving

Deze presentatie wordt gegeven door Seenons in samenwerking met de Afvalbak. Deze circulaire startups hebben beiden dezelfde ambitieuze missie om Nederland restafval-vrij te krijgen.