HOSPITALITY – VAN CORONA NAAR CIRCULAIRE OPLOSSING

Coronamaatregelen hebben de hospitality-branche drastisch veranderd. Welke duurzame keuzes maak je als ondernemer? Dat hoor je in dit webinar.

Coronamaatregelen, zoals extra hygiƫnemaatregelen en anderhalve meter afstand, hebben de hospitality-branche drastisch veranderd. Reserveren en check-in zijn verregaand gedigitaliseerd, restaurants schakelden om naar afhaal en thuisbezorgd en social distancing werd de norm.

Welke duurzame keuzes maak je als ondernemer? En zijn deze ook voor de toekomst interessant voor het realiseren van circulaire ambities? Wat zijn cruciale succesfactoren? In deze sessie gaan we in op deze vragen. Door ondernemers aan het woord te laten en aan de hand van onderzoek, uitgevoerd in opdracht van Rijkswaterstaat, programma VANG buitenshuis, in samenwerking met de koplopergroep Circulaire Hotels Amsterdam.

De sessie is bedoeld voor ondernemers en organisaties die gasten ontvangen, zoals horecaondernemers, cultuurinstellingen, hogescholen/ universiteiten etc. Beleidsmakers en adviseurs zijn eveneens welkom.