HÉT DUURZAME ALTERNATIEF IN INTERIEUR EN VERBOUW

Werk jij in de interieur/verbouwbranche en wil jij effectief bijdragen aan de circulaire transitie? Maak dan nu kennis met The Substitute!

Werk jij in de interieur/verbouwbranche en wil jij effectief bijdragen aan de circulaire transitie? Maak dan nu kennis met The Substitute!

Voor: interieurmerken, (Interieur)architecten, ontwerpers, stylisten, makers

Blinde Vlek
Alleen al in Europa wordt er ieder jaar bijna 11 miljoen ton aan meubels weggegooid. Slechts 10% wordt gerecycled. En dit is alleen nog maar de impact aan het einde van de levensduur. De ‘verborgen impact’, de niet zichtbare impact tijdens het maken en vervoeren van deze producten, is vele malen groter. Helaas is dit binnen de sector en bij consumenten nog een grote blinde vlek. Dit terwijl de meubelindustrie in Europa heel veel kansen biedt om circulair te werken!

The Substitute
Daarom zijn wij The Substitute gestart. The Substitute is hét platform voor het duurzame alternatief in interieur en verbouw en biedt 365 dagen per jaar overzicht, inspiratie & kennis op het gebied van duurzaam wonen zodat iedereen gemakkelijk duurzame keuzes kan maken in en om het huis.

Wij zijn een community van duurzame merken, makers & professionals, zoals (interieur)architecten, ontwerpers en stylisten. Binnen de community delen wij netwerk, kennis en marketing-power in een online community met offline events, o.a. de Duurzame Woonbeurs.

Lunchsessie
Het is onze missie om samen met onze community de duurzaamheidstransitie in de sector te versnellen. Tijdens deze sessie maakt jij kennis met The Substitute en laten wij zien hoe weinig circulair de meubelbranche nog werkt, maar ook waar de kansen liggen om dit te veranderen! Als leidraad gebruiken we hiervoor de door ons ontwikkelde Submethode met praktische handvaten waarmee je direct duurzamer kunt gaan werken.

Wil jij meer weten over onze community, wie wij zijn en wat wij voor jou kunnen betekenen? Meld je dan aan voor onze lunchsessie!