GOOI & VECHTSTREEK ECOSYSTEM MEETUP

Samen met de Provincie Noord-Holland nodigen we MKB-bedrijven in de regio Gooise Meren uit voor een gesprek over de circulaire economie!

Samen met de Provincie Noord-Holland nodigen we het MKB in de regio Gooise Meren uit voor een gesprek over circulaire economie en hoe we de circulaire transitie meer op de kaart kunnen zetten.

We bespreken nieuwe inzichten en circulaire businessmodellen, we delen inspirerende cases en creëren de mogelijkheid om ideeën te delen en te bespreken met mensen in het netwerk.

Deze ecosysteem meetup is bedoeld voor organisaties die werken met circulaire businessmodellen, maar we verwelkomen ook partijen die interesse hebben in circulaire economie, of misschien helemaal nieuw zijn in het concept!

PLANNING

19:00 Inloop

19:30 Start evenement

19:30 – 20:00 Plenaire sessie. Wat is circulaire economie – waarom organiseren we dit? En welke kansen wil je niet missen?

20:00 – 21:00 Presentatie van 2 circulaire cases & discussie

21:00 – 21:10 Circulaire Award

21:15 – 22:00 Speeddaten over circulaire kansen

22:00 – 22:30 Borrel

Province of North Holland & Impact Hub Amsterdam

The Province of Noord-Holland en Impact Hub Amsterdam werken samen om het circulaire ecosysteem in de provincie te versterken. Als onderdeel van deze samenwerking organiseren we verschillende evenementen en gratis masterclasses.