GELDERSE CIRCULAIRE INNOVATIE TOP 20

Circulair ondernemen is de toekomst en Gelderland kent veel innovatieve organisaties en ideeën. Daarom organiseert CIRCLES voor de tweede keer de Gelderse Circulaire Innovatie Top 20.

Circulair Gelderland

Circulair ondernemen is de toekomst. De continuïteit van onze maakindustrie, bouw, landbouw en vele andere sectoren staat met het realiseren van circulaire innovaties.

Gelderland kent veel innovatieve organisaties en ideeën. Daarom organiseert CIRCLES voor de tweede keer de Gelderse Circulaire Innovatie Top 20. De finale wordt gehouden op donderdag 10 februari 2022 om 16:00 uur. Jij kunt deze uitzending online bijwonen en stemmen op de publieksprijs.

Winnaars editie 2021

Bionapel en Omblab namen de prijzen van de eerste Gelderse Circulaire Innovatie Top 20 mee naar huis.

Biopanel nam de juryprijs in ontvangst, de publieksprijs ging naar Omlab.

Juryprijswinnaar BioPanel is een 100% duurzaam, biologisch en circulair materiaal als alternatief van Aluminium, HPL en harde plastics. De jury benoemde als een van de redenen de brede toepasbaarheid van deze innovatie en zien een grote toekomst voor deze prachtige circulaire innovatie.

Omlab, 3D printen met reststromen, wist de publieksprijs in de wacht te slepen en het publiek te overtuigen met hun inspirerende idee.

Hoe kan je meedoen?

Tijdens deze live-uitzending zal de juryprijs ter waarde van €3000,- én de spotlight op ons platform met ruime media aandacht worden uitgereikt. Daarnaast kan je zelf (live!) stemmen op jouw favoriet voor de publieksprijs. De winnaar van de publieksprijs wint €1000,- en ruime media aandacht via ons netwerk.

Initiatiefnemers

De Gelderse Circulaire Innovatie Top 20 is een initiatief van VNO-NCW Midden, Kiemt, Living Lab Regio Foodvalley Circulair, Rabobank, CIRCLES en Provincie Gelderland

Met o.a. de volgende sprekers: Edwin Hamoen (Programma Manager Bioraffinage Wageningen University & Research), Roeland Van Delden (CEO Leadax), Willem Huntink (programmamanager Circulaire Economie Provincie Gelderland), Cris Van Arkelen (directeur MKB bij de Rabobank) & Geanne Van Arkel (voormalig hoofd duurzame ontwikkeling bij Interface)