GELDERSE CIRCULAIRE INNOVATIE TOP 20

Circulair ondernemen is de toekomst en Gelderland kent veel innovatieve organisaties en ideeën. Daarom organiseert CIRCLES voor de tweede keer de Gelderse Circulaire Innovatie Top 20.

Circulair Nederland

Circulair ondernemen is de toekomst. De continuïteit van onze maakindustrie, bouw, landbouw en vele andere sectoren staat met het realiseren van circulaire innovaties.

Gelderland kent veel innovatieve organisaties en ideeën. Daarom organiseert CIRCLES voor de tweede keer de Gelderse Circulaire Innovatie Top 20. De finale wordt gehouden op donderdag 10 februari 2022, noteer de datum dus alvast in je agenda!

Schrijf je innovatie in!

Je kunt je nu inschrijven voor de tweede editie Gelderse Circulaire Innovatie Top 20! Wees er snel bij, de inschrijving sluit op 23 december om 17:00 uur.

Bionapel en Omblad namen de prijzen van de eerste Gelderse Circulaire Innovatie Top 20 mee naar huis.

Biopanel nam de juryprijs in ontvangst, de publieksprijs ging naar Omlab.

Juryprijswinnaar BioPanel is een 100% duurzaam, biologisch en circulair materiaal als alternatief van Aluminium, HPL en harde plastics. De jury benoemde als een van de redenen de brede toepasbaarheid van deze innovatie en zien een grote toekomst voor deze prachtige circulaire innovatie.

Omlab, 3D printen met reststromen, wist de publieksprijs in de wacht te slepen en het publiek te overtuigen met hun inspirerende idee.

Hoe kan je meedoen?

Stuur je inzending in via de website van de Gelderse Circulaire Innovatie Top 20. Mag jouw project niet ontbreken in de Circulaire Top 20? Meld je project dan voor 23 december 2021 aan!

Hoor je bij de genomineerden?

Maximaal 20 projecten worden door de onafhankelijke jury genomineerd. Het publiek en de jury kiezen beiden een winnaar uit deze Top 20.

De uitreiking​

De uitreiking is op 10 februari 2022. Je kan je alvast aanmelden.

Tip een Gelderse Circulaire Innovatie

Ken je anderen die volop bezig zijn met circulaire innovatie en een plekje in de Gelderse Innovatie Top 20 verdienen, maar die zelf te bescheiden zijn om zich op te geven? Geen probleem, tip ons en wij nemen contact op.

Initiatiefnemers

De Gelderse Circulaire Innovatie Top 20 is een initiatief van VNO-NCW Midden, Kiemt, Living Lab Regio Foodvalley Circulair, Rabobank, CIRCLES en Provincie Gelderland

Met o.a. de volgende sprekers: Sebastiaan Berendse (Corporate Director Value Creation Wageningen Universiteit), Roeland Van Delden (CEO Leadax), Christianne Van Der Wal (Gedeputeerde van Gelderland), Cris Van Arkelen (directeur MKB bij de Rabobank) & Geanne Van Arkel (voormalig hoofd duurzame ontwikkeling bij Interface)