FONTYS INSPIRATIEWEEK CIRCULAIRE ECONOMIE

Circulaire economie is een van de expertises van Fontys Hogescholen. Tijdens de week van de circulaire economie organiseren we vele activiteiten. Van colleges en workshops tot video's en podcasts.

Tijdens de Week van de Circulaire Economie laat Fontys Hogescholen graag zien wat er op onderwijs- en onderzoeksvlak gebeurt op het gebied van circulaire economie. Laat je inspireren en doe mee aan een van onze evenementen! Je vindt alle info in de kalender op onze website!

Het Expertisecentrum Circulaire Transitie

Het Fontys Expertisecentrum Circulaire Transitie (FECT) is het kenniscentrum voor de circulaire economie en energietransitie. We voeren praktijkgericht onderzoek uit naar de overgang van een lineaire naar een circulaire economie en de energietransitie. Dit doen we niet alleen. Wij werken samen met (regionale) bedrijven, maatschappelijke organisaties, overheden en consumenten. Ons doel is door samen te werken, kennis te delen en toe te passen, nieuwe samenwerkingsverbanden te creëren waarbinnen circulariteit kan opbloeien. Onze primaire focus hierbij ligt op het MKB in Zuid-Nederland.

Vragen? Neem gerust contact op via fect@fontys.nl. Graag tot ziens bij één van onze activiteiten!