FINALE NATIONALE HACKATHON CIRCULAIRE ECONOMIE 2021

Op vrijdag 5 februari pitchen studententeams vanuit heel het land hun oplossingen voor circulaire vraagstukken! Wie gaat er vandoor met de eerste prijs?

Op vrijdag 5 februari pitchen studententeams vanuit heel het land hun oplossingen voor circulaire vraagstukken! De aanmelding is gesloten, maar mocht je toch nog willen aanhaken (en er is nog plek) dan kom je via deze link in de meeting: https://us02web.zoom.us/j/89619459906

In samenwerking met 10 onderwijsinstellingen vanuit het hele land wordt dit jaar de allereerste editie van de Nationale Hackathon Circulaire Economie georganiseerd. Op vrijdag 5 februari is de grote finale. 

Mbo, hbo én wo-studenten gaan de uitdaging aan om in één week tijd, tijdens de Week van de Circulaire Economie, een circulair vraagstuk op te lossen. De studenten starten op maandag 1 februari, tijdens de Nationale Conferentie Circulaire Economie

Samen werken de teams een week lang aan oplossingen voor vraagstukken uit de praktijk. De vraagstukken variëren van gedragsverandering bij consumenten, tot circulaire gebiedsontwikkeling. 

Finale
Op vrijdagmiddag 5 februari is tussen 13.00 en 15:30u de (online) finale, waarbij de beste oplossingen worden gepitcht. Moderator is Werner Schouten, voorzitter van de Jonge Klimaatbeweging. Muzikale intermezzo’s zijn van Barbara Breedijk!

Een deskundige jury bepaalt wie de winnaar is, daarnaast stemt het publiek tijdens de live finale mee voor de publieksfavoriet.

De twee winnende teams krijgen twee toffe – natuurlijk circulaire – prijzen: een Mudjeans naar keuze en een Be O Bottle

De jury bestaat uit:

  • Karen Maas, directeur van het Impact Centre Erasmus Universiteit Rotterdam
  • Antoine Heideveld, directeur van Het Groene Brein
  • Damir Perkic, Founder & CEO van BE O Lifestyle en DJ100. 

Ontdek zelf welke oplossingen jongeren hebben voor een betere toekomst!

De aanmelding is gesloten, maar mocht je toch nog willen aanhaken (en er is nog plek) dan kom je via deze link in de meeting: https://us02web.zoom.us/j/89619459906

#NHCE2021 #WeekvandeCE @NLcirculair

De hackathon is een initiatief van de Haagse Hogeschool, het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat en Het Groene Brein.