EARLY MORNING TALK – VAN KETENS NAAR KRINGLOPEN

De eerste Kiemt Early Morning Talk van 2021!

Dinsdag 2 februari 2021 vindt de eerste Kiemt Early Morning Talk van 2021 plaats tijdens de Week van de Circulaire Economie!

Ben je als Gelderse ondernemer of organisatie werkzaam in de sector Agrofood, Bouw & Infrastructuur, Consumenten & Afval of Maakindustrie en wil je samen met andere ketenpartners stappen zetten in toekomstbestendig en circulair ondernemen?

Kom dan naar deze eerste Early Morning Talk van 2021 die start met een stevige ambitie!

Provincie Gelderland wil met het Uitvoeringsprogramma Circulaire Economie 2021 – 2023 ‘Van ketens naar kringlopen‘ een extra impuls geven aan de Gelderse economie van de toekomst die zowel concurrerend als duurzaam moet zijn, met de focus op deze vier sectoren. Er zijn al veel stappen gezet. Nu is het zaak van doorpakken.

Aan de ontbijttafel schuiven Luc Kikkert (Kiemt), Willem Huntink (Program Manager Circular Economy) en verschillende ondernemers en organisaties uit het Kiemt-netwerk aan. Per sector wordt één project uitgelicht en worden we meegenomen in hun plannen, uitdagingen en de hulp die ze daarbij kunnen gebruiken.

Kiem je ook met ons mee? Zet dan dinsdag 2 februari 08.00 uur direct in je agenda en zorg voor een stevig begin van je dag!