E-MOBILITY: MAXIMALE WAARDE UIT BATTERIJEN

De markt voor elektrisch vervoer groeit de laatste jaren hard door. Hoe halen we de maximale waarde uit de batterijen die hiervoor worden gebruikt als ze na een aantal jaar worden afgedankt?

Om toe te werken naar volledige circulariteit voor alle batterijmaterialen moeten veilige logistieke concepten en slimme sorteer- en recyclingtechnieken worden ontwikkeld. Deze uitdaging pakken we binnen het Uitvoeringsprogramma Circulaire Maakindustrie graag op. Lees meer over onze projecten met batterijen.

In deze interactieve sessie gaan we met partijen in keten(s) van batterijen en stakeholders in gesprek over de actuele ontwikkelingen. Wat waren de uitkomsten van onze Circo track rond batterijen van e-bikes en wat gaan we komend jaar doen rondom het thema batterijen?

Ook andere initiatieven komen aan bod zoals de plannen rond een Nationaal Batterij Programma en kennis & innovatievraagstukken. Van jou horen we graag met welke uitdagingen jij te maken hebt en waar jij denkt dat ondersteuning welkom zou zijn.