CIRCULAIR KANTOOR MEROSCH

Een digitale rondleiding in een circulair gerenoveerde kantoor

Sinds 2018 zit Merosch in een circulair getransformeerd kantoor, een gymzaal uit 1955. Het gebouw is door het adviesbureau zelf aangepakt en is nu van het gas los en er liggen 60 zonnepanelen op het dak. Het gebouw levert meer energie op dan het verbruikt. Bij de verbouwing van de gymzaal zijn zoveel mogelijk circulaire bouwmethoden toegepast: de oude gymzaalvloer ligt er nog in en zo zijn bijvoorbeeld oude verwarmingspijpen in de leuning van de trap verwerkt.

Digitale rondleiding

Er zijn nog meer feitjes en weetjes over de renovatie van de gymzaal uit 1955! Tijdens deze rondleiding vertelt adviseur Nordin Oudshoorn u er alles over.

Nordin is nu ook betrokken bij het project ‘Zandkasteel’. De renovatie van het oud-hoofdkantoor van de ING in Amsterdam. Drie torens van dat gebouw worden getransformeerd naar een internationale school.

Programma (door Nordin Oudshoorn)
16.00 – Welkom & korte introductie
16.15 – Digitale rondleiding circulair kantoor Merosch
16.30 – Vragen beantwoorden rondleiding
16.45 – Toekomstvisie Merosch over Circulair Bouwen en trends & ontwikkelingen
17.00 – Einde

Inschrijven

Er zijn geen kosten verbonden aan de digitale rondleiding. Wel vragen wij u zich in te schrijven via onderstaande aanmeldknop, zodat we weten wie we kunnen verwachten. U ontvangt t.z.t. de informatie over hoe u digitaal kunt aansluiten.