DECADE OF ACTION AMBASSADORS

In deze Decade of Action zijn meer ambassadeurs nodig om de VN-werelddoelen te halen. Hoe organiseer je dat? Kom langs voor unieke inspiratie!

Succesvolle pioniers van de Nieuwe Economie werken met ambassadeurs. Zij zijn een cruciale schakel in het versneld realiseren van de transitie opgaves en meer mensen te bewegen tot actie. De oplossingen zijn er wel, nu de mensen nog! Van ondernemer, medewerker, inwoner, docent, student tot ambtenaar. In deze webcast geven we specifieke handvatten voor Decade of Action Ambassadeurs om andere mensen versneld te verleiden tot actie.

Versnellen vraagt om radicaal andere manieren van inspiratie. Daarin valt iets bijzonders te leren van de expert in beleving Museon en Omniversum. En delen we een concreet voorbeeld over de unieke film Beyond Zero, onderdeel van een wereldwijde sneak preview op deze datum bij Yale en Columbia University, ESCP in Parijs en in Nederland i.s.m. Nyenrode en Windesheim.

NB: In Nederland is de geplande screening in het Omniversum als onderdeel van de global sneak preview van deze film is helaas door de verlenging van de corona maatregelen nu niet mogelijk.

Dit programma is bedoeld voor programmamanagers en directies, onderwijs en ambassadeurs uit onze programmas’s.

Geef je nu op!

Programma

13.30 uur: Webcast

  • Welkom door AmbassadorWise
  • Introductie: Versnellen in de Decade of Action met ambassadeurs
  • Bijdrage Nyenrode: de kracht van ambassadeurs in de Nieuwe Economie
  • Bijdrage Museon | Omniversum : nut en noodzaak van unieke beleving
  • Beyond Zero Experience : de impact van een unieke film >> Verhaal van UN Climate Action Award-winnaar Interface en global sneak preview van de Film Beyond Zero

14.25 uur: Einde