DE URGENTIE VAN CIRCULAIRE ZONNEPANELEN

Begin de dinsdag met een Early Morning Talk: een inhoudelijke talkshow van een half uur waarbij we het gaan hebben over de urgentie van circulaire zonnepanelen!

Schuif thuis aan om je te laten informeren over de urgentie en mogelijkheden van circulaire zonnepanelen. Om de klimaatdoelen te halen spelen in de energietransitie zonnepanelen een belangrijke rol. Zonnepanelen gebruiken schaarse grondstoffen en zorgen voor veel afval op termijn. Daarnaast kost het winnen van deze grondstoffen steeds meer energie. Willen we over een aantal jaar niet met een enorme afvalberg zitten waar we niks mee kunnen, dan is het is van cruciaal belang om ook te focussen op de grondstoffen en circulariteit te integreren in de energietransitie.

Tijdens deze Early Morning Talk gaan we in gesprek met partners uit het Kiemt-netwerk en nemen we je mee in de urgentie van het gebruik van circulaire zonnepanelen, wat de mogelijkheden zijn, welke stappen er al gezet zijn en nog genomen moeten worden. Kortom, hoe zorgen we voor een toekomstbestendige energietransitie en welke rol zou jij daarin kunnen spelen?

Nieuwsgierig? Meld je dan nu gratis aan voor onze toekomstgerichte uitzending. Tot dan!