DE TOEKOMST IS NIET CIRCULAIR

Het Hof van Cartesius maakt een Deep Dive naar de kern van de circulaire transitie. Doe je mee?

Er zijn vele definities van circulair en inmiddels vele believers. Zij pionieren, leren, struikelen, maken vooruitgang en geven de transitie een duw voorwaarts. Toch?

Of is er ook een schaduwkant? Iedereen doet deze week zijn best om zijn idee van circulair zo goed mogelijk vorm te geven en te laten zien. Maar daarmee zien we wellicht wel iets over het hoofd. Deze meet-up neemt Eva Bullens van Collective Practise je mee naar de andere kant van de medaille van de circulaire transitie. Bianca Ernst reflecteert hierop vanuit de case Het Hof van Cartesius, maar gaat ook graag met jou in gesprek. Zien we wel genoeg? En hoe ervaar jij de circulaire transitie?

Deze Dive is voor iedereen die hard werkt en rent om circulair bij te dragen en niet de tijd heeft om even stil te staan.

De Deep Dive bestaat uit 3 duiken. Kies zelf of je ze allemaal neemt of je na 1 duik voldoende geprikkeld bent om beter bij te dragen aan een circulaire transitie.

  1. De Bodem: Ecologie boven Economie (inclusief Lunch)
  2. De Toekomst is niet Circulair
  3. Streven naar een betere wereld of Gentrification

Elke duik wordt het Hof van Cartesius als casestudy gebruikt. Tijdens deze 3 duiken krijg je nieuwe informatie over de transitie waar we als wereld in zitten. Samen gaan we in gesprek.

Het kan zijn dat dit evenement door coronamaatregelen online plaatsvindt. Mocht dit het geval zijn, dan ontvangen deelnemers twee dagen van te voren een online link.

Met o.a. de volgende sprekers: Bianca Ernst (Hof van Cartesius) en Eva Bullens (Collective Practise)