DE GROENE AFSLAG

Pleisterplaats voor de wereld van morgen

De Groene Afslag een multifunctionele ontmoetingsplek in de regio Gooi- en Vechtstreek, waar enthousiasme voor een duurzame toekomst centraal staat. Het is niet alleen een restaurant, flexwerkplek en evenementenlocatie, maar ook een opname- en broadcaststudio, een opleidingsplaats voor professionals uit het bedrijfsleven, en een vaste stek voor sociale duurzaamheid. Kortom: De Groene Afslag is het speelplein voor mensen die inzien dat verandering nodig is en een plek waar deze veranderaars elkaar treffen.

De Groene Afslag wilt graag laten zien dat de wereld kan vergroenen en ook jij dat kunt. Ook tijdens de Week van de Circulaire Economie biedt deze hub een podium aan initiatieven die anderen laten inzien dat verandering niet ingewikkeld is, maar juist zinnig en leuk.

Het volgende events staat op het programma

Donderdag 9 februari > De kracht van transitiecoaching Ervaar zelf hoe je met behulp van transitie-coaching zorgt voor echt succesvolle samenwerkingen tussen verschillende soorten mensen, aan de hand van echte cases. Aan het einde van de sessie heb je een aantal nieuwe vaardigheden onder de knie die je direct in de praktijk kunt brengen. Kosten: €60

Wil je meer informatie? Neem dan contact op met:
Eva de Snoo
Zakelijk Leider
eva@degroeneafslag.nl
06 37152590