COMMUNITY OF PRACTICE CIRKELSTAD APELDOORN

Samen circulair versnellen!

Een nieuwe start van Cirkelstad Apeldoorn: spinners Eric en Carmen van Cirkelstad Deventer gaan ook in Apeldoorn aan de slag. We hebben er zin in om met de partners van Apeldoorn en Deventer vooruitgang te boeken met circulariteit in de praktijk. 

En hopelijk mogen we elkaar weer fysiek ontmoeten op 8 februari! Je bent van harte welkom bij de Community of Practice bijeenkomst van Cirkelstad Apeldoorn, waarbij we te gast zin bij Gemeente Apeldoorn. Fijn dat we op deze middag met elkaar in gesprek kunnen gaan op twee mooie thema’s:

‘Circulair Materialendepot’ – Ryan Kaal, gemeente Apeldoorn 
Gemeente Apeldoorn wil met het Circulair Materialendepot een bijdrage leveren aan (of faciliteren van) een circulaire werkwijze voor alle werkzaamheden in en aan de Openbare Ruimte binnen gemeente Apeldoorn. Vaak eindigen (bouw)materialen zoals hout, zand en beton bij het afval, terwijl deze ook hergebruikt kunnen worden. Deze materialen worden in het depot goed opgeslagen en kunnen weer worden ingezet voor andere projecten.

‘Inkoop als katalysator voor meer circulariteit’ – Bart Berkel en Lotte van Weert, Procurance 
Cirkelstad Apeldoorn partner Procurance stelt zich voor en gaat met ons in gesprek aan vanuit de stelling: ‘Inkoop kan een katalysator zijn voor meer circulariteit’

We hebben op deze middag uiteraard ook ruimte ingepland om elkaar te ontmoeten. Waar kunnen we de verbinding zoeken? Welke inspiratie neem jij mee? We bespreken met jullie ook graag de thema’s waarmee we in 2022 aan de slag gaan.

Ben jij als partner van Cirkelstad ook geïnteresseerd in dit thema, dan nodigen we je graag uit om van 14.00 tot 16.00 hierbij aanwezig te zijn en interactief met ons te sparren. Ben jij nog geen partner en zou je willen aansluiten: laat het ons weten!