CIRCULARITEIT IN DE PRAKTIJK

Hoe breng je circulariteit in de praktijk, tegen welke uitdagingen lopen organisaties aan en wat is er nodig om de eerste stappen te zetten? 2BHonest denkt mee.

Tijdens de Week van de Circulaire Economie geven wij onze partners een podium om hun circulaire ‘best practices’ te delen. Dit doen we door middel van dagelijkse vlogs waarin onze partners vertellen over de uitdagingen en inzichten van circulariteit in de praktijk. Daarnaast openen we op vrijdag 11 februari onze online deuren voor een gratis adviesochtend om ook met jullie organisatie mee te denken.

Circulariteitsvlogs

Benieuwd naar de circulaire ‘best practices’ in de food-, bouw- en maakindustrie? Volg hier de dagelijkse vlogs: 2BHonest

Adviesochtend

Tegen welke uitdagingen loopt jullie organisatie aan bij het integreren van circulariteit? En wat is er nodig om deze te overbruggen? We luisteren en denken graag mee met het zetten van de eerste stappen. Want circulariteit is een kwestie van doen en samen kom je verder!

Reserveer je plek voor een individuele sessie. Eén van onze adviseurs zal contact met je opnemen voor het plannen van een afspraak tijdens de adviesochtend. Vol = vol!

Met o.a. de volgende sprekers: Didi Hoezen & Jenny Puts (2BHonest)