CIRCULAIRE INDUSTRIETAFEL

Een regionale rondetafel over de transitie naar een CE met best practices uit de provincies Zeeland en Noord-Brabant.

Circulair biobased ondernemen biedt kansen. Voor economische groei én reductie van CO2-emissie.  

Stichting Circular Biobased Delta (CBBD) organiseert een Circulaire Industrietafel, ter inspiratie en informatie over de best practices uit de Delta regio. De gasten aan tafel zijn beleidmakers en aanjagers van de Circulaire Economie in de provincies Noord-Brabant en Zeeland. Zij zullen hun visie delen op de transitie en het publiek inzicht bieden in de stand van zaken. We bespreken de best practice uit de organisaties en zoomen in op vragen als: “Hoe is het initiatief tot stand gekomen?” “Welke instrumenten zijn er ingezet?” En: “Welke waarde kon je als organisatie bieden?” En bovenalzijn we geïnteresseerd in de impact van de initiatieven. Dit biedt interessante inzichten in de versnelling van circulaire en biobased projecten in de regio!

Sprekers: o.a. vertegenwoordigers van de Provincie Noord-Brabant, Provincie Zeeland, Gemeente Bergen op Zoom, Brabantse Ontwikkelings Maatschappij (BOM), Impuls Zeeland, Smart Delta Resources, Rabobank en Cosun. 

Host: Willem Sederel (Voorzitter CBBD)

Gastvrouw: Connie Paasse (Directeur Green Chemistry Campus).

Voor wie: het programma is met name gericht op ondernemers en bedrijfsleiders, maar is ook aansprekend voor andere geïnteresseerden in de circulaire economie.

Locatie: dit event is een webinar: een livestream vanuit de locatie Green Chemistry Campus in Bergen op Zoom. Er wordt voor een goede online ervaring gezorgd en er zal volop mogelijkheid tot interactie zijn.

Meld je aan voor dit inspirerend, informatief en interactief rondetafelgesprek!

Kijk voor meer informatie op www.biobaseddelta.nl/agenda